9. desember 2023
Nyheter

Wobbler med ny promovideo

Last Updated on: 18th september 2017, 09:48 pm

Med drøye måneden igjen til Wobblers nye albumutgivelse 20. oktober, slipper bandet en liten smakebit i form av en videosnutt som ikke bare gir et lite musikalsk drypp fra den kommende utgivelsen, men også intervjuer med bandmedlemmene som forklarer litt om prosessen bak “From Silence To Somewhere”.

Albumet, Wobblers fjerde, kommer altså 20. oktober, men bandet kan du få med deg live under dagsfestivalen “Proggens Grøde” i Oslo 29. september og på Garage i Bergen 16. desember under juletreffet til Close To The Rain-festivalen.

 

 

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.