28. november 2023
Nyheter

Datoene til neste års Roger Waters-konserter er klare

Last Updated on: 25th september 2017, 03:47 pm

I forrige uke ble det klart at Norge sto på lista over land som Roger Waters og hans US + Them-turne skulle besøke til neste år. Men først i dag ble selve datoene bekreftet.

[dropcap]I[/dropcap]følge Live Nation er datoene nå satt til 14. og 15. august neste år. Begge konsertene finner sted på Telenor Arena.

Foruten noen smakebiter fra hans egen solokarriere, ikke minst den stort sett godt mottatte skiva fra tidligere i år,  «Is This the Life We Really Want?», så er det selvsagt gamle Pink Floyd-sanger som står på plakaten når «Us + Them»-turneen tar turen over Atlanteren til Europa.

Forsalg til konsertene starter i morgen kl. 10.00, mens det ordinære billettsalget starter torsdag kl. 09.00.

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.