Godt forhåndssalg til We Låve Rock 2018

Last Updated on: 3rd oktober 2017, 12:59 am

Billettsalget til progfestivalen We Låve Rock på Holm gård i Holmsbu i mai neste år er godt i gang. Det er nå kun et tosifret antall billetter igjen til begivenheten, og førstkommende fredag slipper proggeneral Morten L. Clason det fjerde navnet i lineupen.

Proggeneralen selv, Morten L. Clason. Hva finner han på førstkommende fredag?

[dropcap]M[/dropcap]ed navn som selveste Arena, When Mary og ikke minst franske Franck Carducci på plakaten foreløpig så tyder mye på at det kan bli trangt på låven i mai neste år. Åtte måneder før festivalen finner sted er det nemlig bare knappe 90 billetter igjen, så her må folk kjenne sin besøkelsestid! En perfekt julegave til en musikkinteressert, eller hva?

Prognytt håper at Clason til slutt slipper navnet på sitt eget band, The Windmill. Bandet jobber for tiden med sitt tredje album så man kan vel ha et berettiget håp om at også de finner veien tilbake til scenekanten. Men det er aldri godt å vite hva den mannen kan finne på!

Forøvrig er det nå også mulighet for å bli med på Franck Carduccis bursdagsfest dagen før selve festivalen finner sted. Kun 100 billetter er lagt ut til bursdagsfesten, som finner sted på låven den også. I tillegg til tapas og fellles avsynging av bursdagssanger (regner vi med!), så kommer både Infringement og Franck Carducci selv til å stå på scenen for en eksklusiv bursdagskonsert som er lovet å vare i nærmere to timer!

De få billettene til denne festen kan bestilles her, og har du ikke kjøpt billetter til selve festivalen allerede, så bør du gjøre det nå! Det kan du gjøre her.

Et lite tips: Hvis du akter å få med deg både bursdagsfesten fredag og festivalen lørdag eller ikke orker å dra hjem lørdag kveld, så begynner overnattingsmulighetene allerede å bli begrenset siden det er flere enn deg som har tenkt tanken…

Her er noen muligheter, og du kan også prøve Airbnb. OBS: Vi tar ikke ansvar for eventuelle feil eller uriktige opplysninger som disse lenkene kan inneholde.

 

 

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.