Prognytt

Arena klar for Stjørdal

Per-Helge Berg 5. oktober 2017 Nyheter

Arena, som er headliner på neste års utgave av We Låve Rock i mai, kommer også til å gjeste Stjørdal når de starter sin store jubileumsturne til neste år.

På sin Facebookside la bandet i kveld ut den fullstendige listen over konsertene de holder i april og mai neste år på sin «Double Vision»-turne.

Før bandet gjester låven på Holm gård er de innom København og Göteborg. Og allerede dagen etter festivalopptredenen i Holmsbu spiller de på Kimen kulturhus i Stjørdal. (Vi får vel bære over med at de ikke helt lokalkjente engelskmennene bruker Oslo og Trondheim om Holmsbu og Stjørdal…)

På turneen vil bandet framføre helt nye låter fra sitt nye album «Double Vision» som kommer på nyåret, samt markere 20-årsjubileet for albumet «The Visitor» med å spille hele albumet.

Det er forøvrig kun to uker igjen før en annen begivenhet finner sted samme sted, altså på Kimen Kulturhus, for da er det duket for en trippel med lokale Adventure samt de to legendariske bandene Høst og Aunt Mary! Bestill billetter til denne klassiske rockeaftenen her! Billetter til Arena-konserten er ikke lagt ut ennå.

 

Facebook Comments

Like this Article? Share it!

About The Author

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.

Comments are closed.