2. desember 2023
Nyheter

Lyttefest for Wobblers nye skive på fredag

Last Updated on: 10th oktober 2017, 08:07 am

Befinner du deg i Oslo på fredag har du mulighet til å få med deg en liten sniklytt på Wobblers nye skive, og kanskje slå av en prat med bandmedlemmene. Det hele koster en hundrings, men det er bare 40 billetter tilgjengelig, så her er det først til mølla!

Thomas Kaldhol (kjent fra blant annet Samuel Jackson 5 og Panzerpappa) står for coveret til Wobblers nye album.

[dropcap]A[/dropcap]lbumet “From Silence to Somewhere” kommer 20. oktober, men allerede fredag 13. oktober arrangerer platebutikken Big Dipper i Oslo en eksklusiv lyttefest i butikken.

De setter etter eget utsagn opp et “fett anlegg” som skal yte musikken på skiva full rettferdighet. Billetten på 100 kroner gir deg også tre drikkebonger som kan benyttes til å smake på lokalt brygget gyldent fluidum…

Ifølge gutta i Big Dipper er det ikke snakk om et “…sånt stivt hi-fi demo opplegg der man sitter ned og klør seg i skjegget og hører på nyansene. Her blir det lov å henge rundt, bla i skivene og slå av en prat med guttene i bandet…”

Medlemmer fra Wobbler vil nemlig også delta på lyttefesten!

Albumet vil selvsagt bli behørig omtalt og anmeldt her i Prognytt.

Billetter kan bestilles her.

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.