2. desember 2023
FestivalNyheter

Tusmørke spiller på Tons Of Rock neste sommer

Rock- og metalfestivalen Tons Of Rock i Halden slapp de første navnene til neste års arrangement i dag. Foruten navn som Helloween og Kvelertak inneholdt det første slippet også Tusmørke.

[dropcap]T[/dropcap]usmørke har hatt et meget godt år så langt, med meget god mottakelse for albumet Hinsides og med en nylig utgitt “barneprog”-plate (som vi også skal anmelde!) og flere konserter denne somemren og høsten.

Men i slutten av juni neste år skal de altså stå på scenen på Fredrikssten festning, melder heavymetal.no

I tillegg presenterer Tons Of Rock de amerikanske thrash-metal legendene i Exodus, kongene av svensk death metal At The Gates, de skotske piratene i Alestorm, et comeback-sultent Skambankt, og symfoniske Epica fra Nederland. Black metal-publikummet vil også få sitt, med det svenske krigsmaskineriet Marduk og norsk blackmetals mest omstridte frontfigur; Gaahl er også bekreftet til Tons Of Rock 2018.

Tons of Rock 2018 blir avholdt 20. -22. juni 2018. Det er en dag tidligere start enn annonsert. Dette er gjort for å få turnelogistikken til noen av bandene til å gå opp, eller, som det heter i pressemeldingen “for å sikre best mulige artister og publikumsopplevelse”.

Tons Of Rock vil også neste år fortsette med konseptet klubbkveld dagen før festivalen åpner. Også festivalcampingen åpner 19. juni.

Festivalpass kommer i salg 23. oktober klokka 09:00.

 

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.