28. november 2023
Nyheter

Wobbler nektet innreise til USA – måtte avlyse festivalopptreden

Last Updated on: 21st oktober 2017, 12:24 am

Fire av de fem medlemmene i Wobbler ble fredag nektet innreise til USA i sikkerhetssjekken. Bandet skulle spille på Progtoberfest i Chicago, men måtte istedenfor tilbringe natten i en varetektscelle på flyplassen.

[dropcap]B[/dropcap]andet var på plakaten sammen med storheter som blant annet The Tangent, Karmakanic og Pineapple Thief.

Wobbler skulle på scenen fredag kveld amerikansk tid, men ble altså stoppet på flyplassen, visstnok fordi de ikke hadde riktig type visa. Femtemann tok et annet fly, med samme type visa, og ble ikke stoppet.

«Due to unforseen circumstances, Wobbler are unable to perform at Progtoberfest as customs had to send them back home to Norway at the airport», opplyser arrangørene.

Prognytt har fått opplyst at det norske konsulatet også var inne i bildet uten hell, og har kontaktet den norske konsulen i Chicago for om mulig få en uttalelse.

 

 

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.