5. desember 2023
KonsertNyheter

Dato fastsatt for Progbotn neste år

Suksessen med Progbotn har gitt mersmak og nå har progkollektivet Gentle Knife lagt ut datoen for neste års arrangement i Kolben kulturhus på Kolbotn utenfor Oslo.

[dropcap]D[/dropcap]atoen er nå satt til lørdag 28. april, og på scenen står selvsagt Gentle Knife. Men de blir ikke alene. I år hadde de Trettioåriga Kriget og i slutten av denne måneden røper de hvem de skal dele scene med i den tredje utgaven av Progbotn.

Etter det Prognytt erfarer er det snakk om en meget spennende og for mange kanskje overraskende booking, men navnet på det andre bandet vil ikke arrangørene røpe før i slutten av måneden.

Billettsalget starter 1. november.

Gentle Knife er også snart aktuelle med Progtober på Gamla i Oslo sammen med Fatal Fusion. Denne dobbeltkonserten finner sted lørdag 28. oktober, og i løpet av denne kvelden vil bandet røpe hvem som skal spille sammen med dem i april neste år…

 

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.