Mot utsolgt for We Låve Rock 2018!

Last Updated on: 22nd oktober 2017, 01:35 pm

Neste års We Låve Rock på Holmsbu nærmer seg snart utsolgt og kan bli årets happening for progfolket i Norge i 2018. Omtrent seks måneder før festivalen sparker i gang er det bare 65 billetter igjen til begivenheten. Også for vorspielet dagen før er allerede halvparten av billettene solgt!

Proggeneralen selv, Morten L. Clason. Han kan nok ikke le hele veien til banken – det er jo progrock vi snakker om – men kanskje slipper han et altfor stort underskudd nå som festivalen neste år går not utsolgt?

[dropcap]M[/dropcap]an er vel vant til at store konserter i Oslo Spektrum, Telenor Arena og slike steder blir utsolgt relativt raskt, men innen progfolkets kretser, og spesielt i Norge, er ikke det et helt vanlig fenomen – hvis vi da ikke snakker om intimkonserter hjemme i stua hos folk…

På Facebook søndag avslører nemlig festivalgeneral Morten L. Clason at det nå, per 22. oktober 2017, kun er 50 billetter igjen til det kombinerte vorspielet og bursdagsfeiringen til franske Franck Carducci fredag 18. mai 2018. Sammen med bandet og med Infringement som oppvarming blir det en heidunrande kveld med mat inkludert i billetten.

Og til selve festivalen dagen etter, lørdag 19.mai 2018, er det altså nå bare 65 billetter igjen! Mye tyder altså på at det kan bli en fullstappet låve på Holm gård neste år!

Har du lyst til å oppleve selveste Arena sammen med Franck Carducci Band, ProgAtom, When Mary og ikke minst «the icing on the cake» med «arrangørbandet» The Windmill, så bør du pante resten av flaskene du har i skapet og kjøpe billetter til festivalen . For fortsetter dette slik er det ikke lenge til du kan lese følgende overskrift i Prognytt: «Utsolgt festival på låven»

Billetter får du kjøpt her – en passende julegave til en musikkinteressert kjæreste eller ektefelle kanskje?

Julegavetipset får du gratis!

 

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.