3. desember 2023
FestivalNyheter

Vel blåst i Haugesund

Last Updated on: 5th november 2017, 11:36 am

Årets progfestival er nå over i Haugesund. Prognytt kommer med en oppsummering av festivalen i løpet av mandag/tirsdag, men kan allerede nå slå fast at det var en meget godt gjennomført festival hvor de musikalske høydepunktene stod i kø!

[dropcap]D[/dropcap]en fjerde utgaven av Haugaland prog- og rock-festival, som samtidig var fem års jubileuim for kameratene i Haugaland progklubb, er nå over, og de gode konsertopplevelsene kom som perler på en snor.

Velfortjent honnør til alle som har stått på for å få denne festivalen til, godt jobba!

Som sagt sto høydepunktene i kø, og for undertegnede var nok David Cross Band rosinen i pøllsa, men også Ruphus leverte til de grader! To store overraskelser for meg var også Shaman Elephant og Det Skandaløse Orkester sammen med Ring van Möbius. Og alle andre band gjorde også en fantastisk jobb!

En mer nøye gjennomgang kan dere lese her i Prognytt i begynnelsen av uka, må bare kom hjem først, gå gjennom notater og bilder og deretter sette meg ned for å skrive.

Bildene til denne saken er tatt med mobilkamera ettersom jeg glemte å ta med meg en kabel slik at jeg får overført fra speilrefleksen. Derfor ikke helt god kvalitet.

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.