3. desember 2023
FestivalNyheter

Camel bekreftet til Loreley

Last Updated on: 15th november 2017, 06:43 pm

Ryktene har gått i et par uker, og nå er det bekreftet: Camel er klare for Night of the Prog i Loreley neste sommer! Samtidig er konserten deres i Royal Albert Hall neste høst snart utsolgt.

[dropcap]N[/dropcap]este års Loreley kan dermed bli en meget spektakulær musikalsk affære. Fra før av er Mystery, Big Big Train, Riverside, Anubis og norske Gentle Knife klare, og nå altså også selve legendene i Camel!

For litt over en uke siden ble billettene til Camels konsert i Royal Albert Hall i september neste år lagt ut til salg, og nå er det bare ståplasser på galleriet og noen plassser i det som heter “rausing circle” som er ledige. Den konserten blir nok utsolgt i løpet av denne måneden, og en stor kontigent nordmenn var raskt ute med å skaffe seg billetter.

Mye tyder også på at det nok kommer en god del nordmenn til Loreley også. For mange har dette blitt en fast tradisjon på sommeren, og mye tyder på at også Prognytt tar turen dit neste år.

I Royal Albert Hall er det lagt opp til at Camel skal spille hele Moonmadness-skiva, pluss et utvalg av andre klassikere, og det er Moonmadness som står på spillelista også på Loreley. Camel spilte på Night of the Prog også i 2015 – på festivalens tiårsjubileum.

For mer informasjon om Loreley og billettbestilling, klikk her.

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.