28. november 2023
KonsertNyheter

King Crimson kommer tilbake til Norge i 2018

Last Updated on: 12th november 2017, 06:48 pm

Det er nå bekreftet at King Crimson kommer tilbake til Norge i løpet av sin Europa-turné neste år. Dato er ennå ikke satt, men forhåndssalget til de ekslusive «Royal packages»-billettene starter torsdag 23. november.

[dropcap]D[/dropcap]ette bekreftes i et blogginnlegg av David Singleton (mangeårig produsent for King Crimson) på bandets egne nettsider for noen dager siden. Innlegget handler først og fremst om kritikken som har kommet mot disse eksklusive (og dyre!) billettalternativene, men avsluttes med nyheten om at billetter til neste års turné legges ut 23. november.

Norge nevnes da som et av landene som vil få besøk, sammen med Polen, Tyskland, Østerrike, Tsjekkia, Ungarn, Sverige, Nederland og Italia.

«We will shortly be announcing the Royal Packages for next year’s tour of Europe. Packages for Poland, Germany, Austria, Czech Republic, Hungary, Sweden, Norway, The Netherlands, Italy and UK, Italy should go on sale on www.dgmlive on Thursday 23rd November»

King Crimson var sist i Norge i 2016 og holdt to utsolgte konserter på Sentrum Scene. Når, hvor og hvor mange konserter de vil holde neste år er altså ennå ikke kjent.

 

 

 

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.