17. april 2024
NyheterVideo

Ring Van Möbius med videopremiere

Last Updated on: 14th november 2017, 12:48 pm

Bandet som tok Haugesund med storm under første dag av Haugaland prog- og rockfestival for knappe to uker siden, Ring Van Möbius, la i går kveld ut sin nye video til debutsingelen “When the Sea And the Universe Were At One”.

[dropcap]D[/dropcap]ermed kan de av dere som ikke var til stede på Høvleriet også få en smakebit av hva dette bandet dreier seg om! Låta var en av høydepunktene da bandet avsluttet den første dagen av festivalen som siste band ut.

Riktignok gir ikke denne videoen noe inntrykk av hvordan bandet er på scenen, men det som ble servert i Haugesund live ga virkelig mersmak, så skulle disse gutta dukke opp på en scene i nærheten, så er det bare å møte opp!

Mer om bandet kan du også lese i intervjuet vi hadde med dem tidligere i sommer.

Plata kan bestilles direkte fra bandet, sjekk ut deres Facebookside!

 

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.