9. desember 2023
NyheterVideo

Ny video også fra Himmellegeme

Det er vel ikke å overdrive når vi skriver at Himmellegemes debutskive ble meget vel mottatt her i redaksjonen. Og nå har bandet lagt ut en offisiell video til låta “Natteravn”.

[dropcap]D[/dropcap]ebuten “Myth of Earth”er en god kandidat til årets debutskiva, skrev vi i vår anmeldelse av plata, en påstand som fremdeles nå i november står fjellstøtt.

Nå har bandet – som selvsagt har base i Bergen – gitt ut en offisiell video til en av låtene på den knallsterke skiva, “Natteravn”, nyt den under og husk at som Professor Tip Top – hvis plate vi anmeldte i går – står på scenen sammen med Himmelegeme (og ikke minst Wobbler!) på Garage i Bergen 16. desember når juleutgaven av Close to the Rain går av stabelen!

 

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.