17. april 2024
KonsertNyheter

Utsolgt for Saga

Last Updated on: 15th november 2017, 04:42 pm

Vi var inne på det for noen uker siden, men nå er det altså bekreftet, både på Rockefellers nettsider og i Sagas norske Facebook-gruppe: Saga-konserten på Rockefeller 26. november er nå utsolgt!

[dropcap]D[/dropcap]ermed er det duket for toppstemning når det canadiske bandet entrer scenen på det som sannsynligvis vil være deres siste konsert i Norge.

Rockefellers nettsider akkurat nå.

Jeg skriver sannsynligvis ettersom rockeverdenen er full av eksempler på band som har sagt at nå er det slutt for så å komme tilbake igjen etter noen år på gjenforeningsturneer.

Men når det gjelder Saga har jeg kanskje en følelse av at disse gutta mener alvor.

Bandet har holdt på i 40 år og skal nå ta en skikkelig avskjed med publikum. Selv så jeg dem for første gang i Ekeberghallen i 1983 – fremdeles et av mine beste konsertminner – og nå er det altså duket for “siste kveld med fansen”.

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.