6. desember 2023
Nyheter

Fish med nytt album og jubileumskonserter

Last Updated on: 19th november 2017, 05:45 pm

Fish har ikke lagt inn årene ennå.  Den tidligere Marillion-vokalisten er aktuell både med en mindre jubileumsturne for Marillion-albumet “Cluthing At Straws” – det siste han var med på med bandet – remasterede utgaver av to av sine tidligere album, og ikke minst et helt nytt album til neste år.

[dropcap]O[/dropcap]pprinnelig skulle turneen inneholde en miks av nye låter fra hans kommende album “Weltschmerz!”, og “Cluthing At Straws”, men ifølge TeamRock ble det besluttet å bare kjøre en ren jubileumsturne for 1987-utgivelsen med Marillion.

Og det er tydelig at fansen gjerne vil høre Fish – som de siste årene har slitt med stemmen og vært gjennom en operasjon av stemmebåndene- synge de kjære Marillion-sangene igjen. Flere av disse sangene har han heller ikke sunget live med Marillion.’

I London har han solgt ut de to opprinnelige konsertene på Islington Assembly Hall 15. og 16. desember. Derfor er det nå lagt ut billetter for en tredje konsert 17. desember, også den nærmer seg utsolgt.

Den lille miniturneen i desember starter i Leeds 8. desember, fortsetter i Manchester, Leamington, Cardiff, Bristol, Cambridge, Newcastle og Glasgow. Flere av konsertene er utsolgte.

Samtidig opplyser Fish at to av hans soloalbum, “Songs From The Mirror” fra 1993 og “Suits” fra 1994 snart kommer ut i remastrete utgaver i utgaver med ekstra spor, dokumentarfilm og selvsagt cover designet av Mark Wilkinson – hvem ellers? 🙂

Utgivelsesdatoen for “Weltschmerz!” er ikke bestemt ennå. Etter sigende skal dette være det siste albumet fra Fish og dermed en avslutning av karrieren. Albumet skulle egentlig utgis i november, men er altså utsatt til utpå nyåret.

Ifølge Fish selv skyldes dette en skulderoperasjon han gjennomgikk tidligere i år, noe som gjorde at han måtte utsette produksjonen av albumet. Han har samtidig utsatt liveopptredene i resten av Europa til våren 2018.

 

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.