9. desember 2023
Nyheter

Hjelp til med å få John Wetton på “Walk of Fame” i Derby!

Last Updated on: 20th november 2017, 11:58 am

I januar i år døde John Wetton av kreft. Nå ber enken hans, Lisa Wetton, om hjelp til å få navnet hans på en ny “Walk of Fame” i fødebyen Derby. 

[dropcap]J[/dropcap]ohn Wetton trenger selvsagt ingen introduksjon for pogfolket gjennom sin årelange innsats blant annet i band som U.K., King Crimson og Asia – for å nevne noe svært få. Han døde av kreft 31. januar.

Twitter ber nå enken hans om hjelp til å hedre minnet hans. Hjembyen Derby skal nemlig lage sin egen versjon av Hollywoods Walk of Fame, og skal lage i første omgang åtte stjerner med navn på folk som har satt Derby på kartet. Stjernene skal plasseres på Albion Street. Jeg har aldri vært i Derby, men såvidt jeg kan se dreier det seg om en gågate.

I avisen Derby Telegraph kan folk komme med forslag til hvilke navn som skal være blant de første åtte, og det er der Lisa Wetton ber om hjelp fra fans av John Wetton.

Det eneste du behøver å gjøre er å skrive noen ord om hvorfor John Wetton bør med. Selv skrev vi at han var en “international aknownledged musician” og slengte ut en god del av de mest kjente bandnavnene han har vært med i. Og ikke minst det faktum at han er født i Willington i Derbyshire.

Følg denne linken og gjør det samme! Du trener ikke underskrive hverken med navn eller epostadresse, bare oppgi navnet hans og noen linjer om hvorfor.

Jo flere som gjør dette, jo bedre! Og forslag kan sendes inn fram til 30. november.

Skulle ikke John Wettons navn bli med blant de første åtte så er det ikke umulig at han blir med senere, for ifølge Derby Telegraph er det mulig at det skal lages flere stjerner. Så dermed teller oppslutningen om dette mye. Og det beste ville jo være at det kom så mange forslag på John Wetton at han ble med fra begynnelsen.

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.