17. april 2024
KonsertNyheter

King Crimson til Norge i juli

Last Updated on: 22nd november 2017, 04:33 pm

Som tidligere meldt kommer King Crimson innom Norge også neste år. Nå er datoene sluppet, og det er klart at bandet gjentar suksessen fra i fjor med å spille på Sentrum Scene tre dager på rad.

[dropcap]D[/dropcap]atoene for 2018 er nå satt, og bandet vil gjeste Oslo den 8, 9 og 10. juli neste år. Billettene som er lagt ut har den høyst akseptable prislappen på 670 kroner.

Ifølge Sentrum Scene begynner billettsalget neste fredag, altså 1. desember.

King Crimson har imidlertid på sine egne nettsider opplyst at det allerede i morgen, 23. november, blir lagt ut noen spesialbilletter – såkalte “Royal Packages”, til de som måtte ha lyst til å bruke litt flere kroner på bandet.

Ifølge bandets egen nettsider inkluderer denne pakken adgang til spillestedet én time tidligere enn andre, plass på de beste radene (1-5 – usikekr på om dette gjelder Sentrum Scene som ikke selger nummererte plasser), et møte/foredrag med produsenten David Singleton som forteller litt om bandet og gir innblikk i det som skjer, et såkalt “Q&A” med ett av bandmedlemmene som svarer på spørsmål fra fansen, program/foto signert av bandmedlemmene, VIP-adgangskort og en egen, eksklusiv VIP-t-skjorte….

Oslo blir eneste stopp i Norge, men bandet spiller i Sverige 5- og 6. juli.

Se de foreløpige bekreftede spilledatoene her.

 

 

 

 

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.