9. desember 2023
KonsertNyheter

Klart for jul med Clive Nolan & Co

Last Updated on: 1st desember 2017, 12:29 pm

Vi skriver 1. desember og jula nærmer seg. Det blir behørig slått fast både i kveld og i morgen av selveste Clive Nolan og kollegaene i hans norske avstikker – Caamora Norway. De fleste fra gjengen som sørget for suksessen med “Alchemy” i mai, skal nå i ilden igjen.

[dropcap]I[/dropcap] kveld går Caamora Norways juleforestilling av stabelen i storsalen i Sætre kulturhus, og i morgen lørdag blir det forestilling på Filadelfia (!) på Mysen.

Caamora Norways JUL er en forestilling som går over to timer, hovedsaklig med musikk av Clive Nolan, hentet både fra hans rockemusikaler, hans progressive rockproduksjon og julesanger. Også tradisjonelle julesanger vil bli framført, melder Caamora Norway.

Foruten Clive Nolan selv vil flere av solistene fra den norske oppsetningen av “Alchemy” i mai returnere til scenen i Caamora-regi.

Det betyr gjenhør med stemmeprakten til Harriet Müller-Tyl, Christine Ekeberg, Elisabeth Ellingsen, Hans Andreas Brandal og The Caamora Norway Choir.

Alt akkompagnert av Caamora Norways band med Windmill-musikerne Arnfinn Isaksen (bass), Stig André Clason (akustisk gitar) og Morten L. Clason (fløyte).

Arrangørene lover at det vil bli servert julegløgg og pepperkaker i pausen! Og sannsynligvis nok av muligheter til å kjøpe med seg musikalske julegaver også.

Billetter til begge arrangementene bestilles fra Caamora Norway.  Forestillingen på Sætre begynmner klokken 18.00 i kveld, mens forestillingen på Mysen begynner klokken 17.00. Sjekk NSB for togtider.

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.