17. april 2024
FestivalNyheter

Anekdoten og Arabs In Aspic klar for Close to the Rain

Last Updated on: 3rd desember 2017, 01:45 pm

Bergens egen progfestival, Close to the Rain, slapp i går to nye navn til neste års line-up. Det blir dermed endelig et gjenhør med svenske Anekdoten på norsk jord, samt at Arabs In Aspic også tar turen innom i juni. Fra før av er Tusmørke bekreftet, og arrangørene vil ha ytterligere tre til fem band til før de sier seg fornøyde.

[dropcap]D[/dropcap]en andre utgaven av Close to the Rain finner sted på Garage i Bergen 7.,8., og 9. juni neste år.

Anekdoten trenger neppe noen nærmere introduksjon. De slapp sitt sjette studioalbum for to år siden, “Until All The Ghots Are Gone” og tilhører den ypperste eliten inne både svensk, skandinavisk og internasjonal prog.

Arabs In Aspic slapp sitt nyeste album, “Syndenes Magi”, tidligere i høst – et album som musikalsk sett er noe av det beste de har gjort.

Ut året tilbyr festivalen noen få såkalte “early bird”-billetter til den tre dager lange festivalen til 800 kroner – da sparer du et par hundrelapper.

Husk også at de tilbyr et liten juleversjon av festivalen 16. desember, da med Wobbler, Professor Tip Top, Trojka og Himmelegeme på plakaten!

 

 

 

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.