5. desember 2023
FestivalNyheter

To nye slipp til Loreley

Last Updated on: 7th desember 2017, 02:29 pm

Det kan se ut som at det blir litt av en festival på Loreley til sommeren. I går og i dag slapp arrangørene to nye navn. Både den nye supergruppa The Sea Within og Steve Hogarth sammen med Isildurs Bane er nå bekreftet.

[dropcap]S[/dropcap]venske Isuldurs Bane kommer til Loreley for å framføre hele sitt nyeste album “Colours Not Found In Nature”. Ikke nok med det, de har fått med seg Marillions Steve Hogarth som skal gjeste på vokal på noen låter! Samtidig kommer også selveste Richard Barbieri, kjent fra Porcupine Tree og Japan, for å nevne noen. Bandet skal på scenen på søndagen.

Dette høres absolutt som et spennende opplegg.

Men nyheten som ble sluppet i dag er kanskje enda mer spennende, den nye “supergruppa” “The Sea Within” skal også spille på Lorely. De er plassert på lørdag sammen med Mystery og Camel.

Gruppa er ny og består av en ABC i prog: Roine Stolt (Transatlantic, The Flower Kings), Daniel Gildenlöw (Pain of Salvation), Jonas Reingold (The Flower Kings, Karmakanic, The Tangent), Tom Brislin (Renaissance, Spiraling, Yes Symphonic, Deborah Harry) og Marco Minnemann (The Aristocrats, Steven Wilson, UK, Joe Satriani). Puh! Ikke mange band som kan slå den besetningen!

Night Of The Prog finner sted fra 13. til 15. juli neste år.

 

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.