9. desember 2023
FestivalNyheter

Nye slipp til Close To The Rain 2018

Last Updated on: 13th desember 2017, 03:40 pm

For et par dager siden (sorry, litt mye å gjøre sørger for at vi er litt forsinket med mye for tiden…) slapp arrangørene to nye navn til neste års Close to the Rain-festival på Garage i Bergen.

[dropcap]I[/dropcap]forrige uke kom nyheten om at svenske Anekdoten er klar for neste års festival sammen med trønderne i Arabas In Aspic. Fra før er Tusmørke bekreftet, og nå kommer nyheten om at også Alwanzatar og Pixie Ninja skal opptre under festivalen.

Alwanzatar er soloprosjektet til Krizla fra Tusmørke og Pixie Ninja kommer fra Rognan i Nordland. Begge platedebuterte tidligere i år, og er, som alle bandene utenom Anekdoten, utgitt enten på Karisma eller Apollon – naturlig nok siden det er folka bak disse selskapene som også står bak festivalen.

Close to the Rain kjører også juletilbud på tredagerspass til festivalen, et tilbud som gjelder ut året.

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.