5. desember 2023
FestivalNyheter

Tiger Moth Tales klar for Loreley – Opeth for Halden

Arrangørene av Night of the Prog i Loreley i Tyskland har nå bekreftet at det britiske bandet Tiger Moth Tales også er klare for sommerens store happening i St. Goarshausen. Samtidig er det allerede klart at svenske Opeth kommer til Tons of Rock i Halden.

[dropcap]D[/dropcap]et er kanskje ikke så overraskende at arrangørene har funnet plass til Tiger Moth Tales ettersom det er prosjektet til multiinstrumentalisten Pete Jones – som også er med på turneen til Camel. Dagen etter at han står på scenen med legendariske Camel er han altså klar med sitt eget band – samme dag som norske Gentle Knife står på scenen.

Pete Jones blir backet opp av bandet “Red Bazar”. Som sikkert mange proggere er kjent med er Jones blind – han mistet synet bare 15 måneder gammel. Han har spilt med Camel siden i fjor, da han deltok på noen konserter i Japan, og er også med på neste års jubileumsturne.

Tiger Moth Tales’ debutalbum “Cocoon” kom i 2015 og fikk meget god mottakelse. I november i år kom albumet “The Depts of Winter”.

Tidligere denne uka ble det også kjent at svenske Opeth skal spille på sommerens Tons of Rock i Halden, de blir dermed det andre progbandet i tillegg til Tusmørke. Legger vi godviljen til kan vel Epica går for progmetal også.

 

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.