9. desember 2023
Nyheter

God jul og godt nytt år!

Last Updated on: 3rd januar 2018, 11:26 am

Litt forsinket, men dog: Prognytt ønsker alle våre lesere en riktig god jul og et godt nytt år! Håper det lå mange fine musikkjulegaver under juletreet i år. Vi tar det litt med ro nå i romjula – bortsett fra at det kommer i alle fall to plateanmeldelser som vi på grunn av julestria ikke har rukket å bli ferdige med – men vi kommer enda sterkere tilbake neste år!

Husk også at avstemningen vår om årets beste album, årets beste debutalbum, årets beste internasjonale album og årets konsertopplevelse løper helt fram til midnatt på nyttårsaften. Send inne dine egne favoritter på epost til post@prognytt.no – responsen hittil har vært overveldende, så dette blir spennende!

Online kan du også stemme på kandidatene til Prognytts hederspris. Her er det spesielt to av kandidatene som ligger svært jevnt på topp – så stem i vei!

 

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.