9. desember 2023
FestivalNyheter

Siste sjanse til å oppleve live prog i år!

Last Updated on: 29th desember 2017, 10:34 am

Er du sulten på å oppleve litt live prog før nyttårsrakettene setter i gang for alvor har du fortsatt sjansen hvis du befinner deg i nærheten av Porsgrunn lørdag.

[dropcap]S[/dropcap]elv om navnet på minifestivalen på Kafe K i Porsgrunn i morgen er “Subjazz”, og arrangørene er Grenland Jazzforum, så er det kjente navn som Panzerpappa og Suburban Savages som står på scenen sammen med energiske Krokofant (som er band jeg absolutt anbefaler å oppleve live!).

Tredje band på plakaten er AKA SE (Mudra/Swifan Eolh) – som jeg må innrømme jeg ikke kjenner noe til, men skal mikse rock, jazz, psykedelisk og progressiv rock i sin musikk ifølge dem selv.

Både Krokofant (headliner), Panzerpappa og Suburban Savages har jo også elementer fra jazz i seg, men samtlige band er godt innenfor progparaplyen.

Et godt vorspiel til nyttårsaften dette!

Suburban Savages er blant bandene som spiller på Kafe K i Porsgrunn på årets nest siste dag.
Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.