5. desember 2023
Nyheter

The Windmill avslører coverkunst

Last Updated on: 16th januar 2018, 07:33 pm

Hurum-bandet The Windmill har nylig lagt ut bilder av noe av coverkunsten på det som kommer til å bli deres tredje skive. Albumet er under innspilling, og bandet håper å kunne slippe den tredje skiva i mai. 

[dropcap]S[/dropcap]om på de to foregående skivene er det kunstneren Kirsten Knoph-Viita som står for coveret. Hun er gift med keyboardist Jean Robert Viita og bandet har nylig lagt ut det som – ettersom vi forstår – er noe av kunsten som skal pryde bookleten til CD-utgivelsen av den tredje skiva deres.

Selve bildet som bandet har lagt ut har tittelen “The Storm”.

Selv har undertegnede det originale bildet av baksiden til coveret på bandets andre album – The Coutinuation – strategisk plassert i musikk- og datakroken. Den eneste ledige veggplassen i leiligheten!

Innspillingen av det nye albumet har tatt sin tid, noe som ikke minst skyldes at bandet er hovedkjernen i både arrangementet “We Låve Rock”, foreningen “Hurum Progrock Society” og “Caamora Norway” – som stod bak oppføringen av “Alchemy” i fjor.

På grunn av et meget hektisk 2017 (og ikke minst 2016) har bandets egne planer blitt skjøvet litt til side og nedprioritert, men nå er det altså endelig snart på tide med noe nytt også fra The Windmill.

Såvidt vi forstår er en av låtene de lenge har spilt live – “Play with fire” – sannsynligvis en av låtene som har fått plass på den nye skiva, men foreløpig holder bandet kortene tett til brystet når det gjelder albumtittel og låttitler.

Siden bandet igjen skal spille på “We Låve Rock” i mai i år, sammen med en gedigen line-up bestående av selveste Arena, Franck Carducci Band, ProgAtom og When Mary, så er det vel betimelig å håpe på en release i forbindelse med festivalen.

Det skal etter sigende nå være rundt 30 billetter igjen til vårens vakreste eventyr – så her er det bare å bestille!

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.