3. desember 2023
FestivalNyheterVideo

Videominner fra Haugesund ute på nett

Under Haugaland Prog og rock-festival i november var det sikkert flere som slo av en prat med den hyggelige portugiseren som hadde en liten stand. Når han laget en video fra festivalen.

[dropcap]H[/dropcap]an solgte musikk med blant annet sitt eget band Amber Foil og velsmakende økologiske søtsaker hvis jeg husker rett. Han var også i høy grad til stede med sitt videokamera.

Nå har Jõao Filipe redigert en videosnutt som godt summerer opp stemningen til den unike festivalen på Høvleriet i Haugesund. Vel verdt å ofre noen minutter på!

Godt laget og klippet av en som kan dette! Vi begynner allerede å glede oss til neste utgave av festivalen. Den finner forøvrig sted 2. og 3. november. Kryss av i boka!

Ta gjerne en titt på siden til bandet til Jõao Filipe også, Amber Foil.

 

 

 

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.