9. desember 2023
KonsertNyheter

Mystery kommer til Norge!

Last Updated on: 8th februar 2018, 03:30 pm

Det canadiske bandet Mystery kommer for første gang til Norge. Begivenheten finner sted 1. mai i Oslo.

[dropcap]D[/dropcap]et er Hurum Prog Rock Society som står bak arrangementet knappe tre uker før den snart utsolgte We Låve Rock-festivalen på Holm gård.

Det vil si, det er folkene bak som står bak konseptet We Låve Rock Concert.  Planen er å kunne tilby rock- og progkonserter på mer eller mindre fast basis og WLRC vil benytte de to stedene Belleville og Cosmopolite som faste steder for konsertene.

Ettersom det er denne gjengen som står bak, så er det vel ingen overraskelse at The Windmill varmer opp for canadierne! Bandet lover å presentere mye nytt materiale fra sin kommende plate.

Mystery tør vel være kjent for de fleste. Bandet har seks studioalbum bak seg og kommer fra Montreal. Foruten bookingen i Oslo starter de 22. april på en liten mini-turne i Storbritannia, som avsluttes 27. april med Winter’s End-festivalen.

29. april spiller de i Frankrike og deretter står Spania for tur. 14. juli spiller de som kjent på Night Of The Prog på Loreley.

Konserten i Oslo i mai finner sted på Belleville.

 

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.