Prognytt

Ring Van Möbius klare for Apollon Prog

Per-Helge Berg 9. februar 2018 Nyheter

Karmøybandet Ring Van Möbius, som ga undertegnede (positive) frysninger på ryggen under sin debutkonsert under Haugaland Prog- og rockfestival i november i fjor, har signert kontrakt med Apollon Prog Records.

Det opplyser både bandet og Apollon Records selv på sine respektive Facebook-sider.

Bandet ga ut sin debut-single/EP i fjor høst, tidsnok til festivalen i Haugesund, og opplyste tidligere til Prognytt i fjor at de var i dialog med et plateselskap.

Nå er det klart at debutalbumet kommer ut før sommeren. Ifølge plateselskapet skal det være «amazing» – men de skal jo tross alt selge det… Men ut ifra det låtmaterialet som bandet presenterte på Høvleriet i fjor så er vi tilbøyelige til å tro dem denne gangen…

Coveret er lagd av en lokal kunstner og skal – igjen ifølge plateselskapet – være «en fest» for de som får skiva på vinyl…

Gleder oss gjør vi uansett!

Facebook Comments

Like this Article? Share it!

About The Author

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.

Comments are closed.