9. desember 2023
Nyheter

Matterhorn debuterer på Apollon

Last Updated on: 16th februar 2018, 09:06 pm

Apollon Records er i gang med å stappe kalenderen full med norske utgivelser i 2018. Nylig skrev vi om Ring Van Möbius som får gi ut debut-albumet på Apollon, og i går kveld kom nyheten om at også det nye prosjektet Matterhorn har skrevet under for Apollon Records Prog.

[dropcap]T[/dropcap]ommy Sebastian Halseths prosjekt har vi skrevet om flere ganger her i Prognytt.

Halseth er kjent fra før som vokalist i langt mer tyngre band som Griffin og Manes, men med Matterhorn beveger han seg inn i proglandskapet og har fått med seg folk som tør være godt kjent i både prog-kretser og fra mer hardtslående rock.

To digitale singler er allerede gitt ut av det som nå ser ut til å bli et rent band og ikke bare et soloprosjekt, “Aorta” og “Aorta part 2”, som begge har fått god mottagelse.

Søndag offentliggjorde altså Apollon Records at proglabelen deres skal gi ut skiva til bandet.

-Topp! er Halseths kommentar til nyheten overfor Prognytt… 🙂 Det er ikke fastsatt noen utgivelsesdato fpr debutalbumet ennå, men ifølge Halseth jobbes det med tanke på utgivelse på slutten av året.

Les intervjuet med Halseth om Matterhorn her.

Allerede i morgen kommer nok en liten nyhet om plateutgivelse fra Apollon Records Prog…

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.