Prognytt

Utsolgt på låven!

Per-Helge Berg 8. mars 2018 Festival, Nyheter

To og en halv måned før det braker løs med prog og rock på låven i Holmsbu kommer nyheten om at We Låve Rock 2018 er utsolgt! Ikke så rart med en line-up som inkluderer både Arena, Franck Carducci Band, ProgAtom, When Mary og The Windmill!

Men likefullt veldig gledelig å kunne melde om et progarrangement som er utsolgt!

-Jeg er kjempefornøyd! sier en begeistret prog-general Morten L. Clason til Prognytt.

Festivalen finner sted 19. mai på Holm gård i Holmsbu, og Clason holder døra littegrann på gløtt for etternølere:

-De som ikke har rukket å kjøpe billetter, men som hadde tenkt seg på festival, kan sende en mail til m-cla@live.no med opplysninger navn, adresse og antall.
Jeg vil da sette dere på venteliste i tilfelle det blir ledige sponsorbilletter eller lignende, sier Clason.

At det ville bli utsolgt var det vel ingen tvil om med to slike solide trekkplastere, og spesielt Arena er vel en av årsakene til suksessen denne gangen. Da er det imidlertid på plass å oppfordre folk som har kjøpt billetter om å komme tidlig. Dette er tross alt en festival, og det er en rekke gode band som fortjener fullt hus hele tiden!

Forøvrig opplyser Clason at det kun er 40 billetter igjen til konserten med Franck Carducci og Infringement dagen før – en slags bursdagsfest for Carducci, og at det er ca. 45 billetter igjen til konserten med canadiske Mystery og The Windmill på Bellevue 1. mai. Så også her gjelder det å snu seg raskt og bestille billetter!

Facebook Comments

Like this Article? Share it!

About The Author

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.

Comments are closed.