3. desember 2023
Nyheter

Tre norske band bekreftet til Cruise To The Edge

Last Updated on: 19th mars 2018, 12:50 pm

I februar neste år vil hele tre norske band stå på scenen når cruiseskipet “Brilliance of the Seas” kaster loss fra Tampa Bay. Både Magic Pie, Airbag og Gazpacho er blant bandene som skal spille. I tillegg til band og artister som Steve Hackett, Mike Portnoy, PFM, Frost, Riverside og Brand X, for å nevne noen av artistene som er bekreftet.

Magic Pie er ett av tre norske band som blir med på cruise neste år.

[dropcap]D[/dropcap]et er den sjette utgaven av det populære, men noe celebre (i alle fall fra oss her i Europa) progcruiset som går av stabelen i februar 2019.

Skipet kaster loss fra Tampa mandag 4. februar og gjør stopp i Key West i Florida og i Cozumel i Mexico. Skipet er tilbake i Tampa 9. februar etter fem dager med prog i alle kanaler!

Det blir mulighet for å forhåndsbestille billetter allerede fra 28. mars i år.

Den femte utgaven av arrangementet, som foregikk i år, hadde navn som Yes, Marillion, Saga, Steve Hackett, Carl Palmers ELP Legacy, Glass Hammer, Focus, Haken og Neal Morse blant artistene.

ProgDog med Steve Hackett i år. Kanksje det blir et gjensyn neste år?

Det kommer derfor en rekke flere navn enn de som foreløpig er lagt ut. I tillegg til de allerede nevnte er også Jordan Rudess, In Continuum, John Lodge fra The Moody Blues, japanske Electric Asturias og Soft Machine foreløpig bekreftet til neste års cruise.

Alle de tre norske bandene har bekreftet at de skal spille på sine respektive Facebook-sider. På selve sidene til cruiset er det foreløpig kun lagt ut et bilde med noen av navnene på bandene som skal spille.

Og siden det er Yes som står bak cruiset, dukker nok de opp i en eller annen konstellasjon også denne gangen!

Prognytt publiserte tidligere i år en liten rapport fra årets cruise, ført i pennen av Stein Jacobsen.

Rapporten endte med en klar anbefaling om å prøve å få med seg dette en gang!

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.