6. desember 2023
Nyheter

D’AccorD slipper ny single

Last Updated on: 7th april 2018, 11:21 am

Stord-baserte D’AccorD slapp fredag en ny single uka før de skal rocke hovedstaden på Hard Rock Cafe. Ifølge bandet, som har tre album bak seg hittil, er det nå singleformatet som gjelder og de akter å slippe flere singler utover.

[dropcap]E[/dropcap]n liten overgang fra låter på et par og tjue minutter, for å si det slik.

Første slipp er “Live By The Fire” som klokker inn på drøye fire og et halvt minutt og er en langt mer lettbent utgave av bandet enn vi har vært vant til.

Selv må jeg personlig innrømme at jeg ikke helt fikk fot for denne låta med en gang, men noen anmeldelse kommer ikke før jeg har fått hørt litt mer på den.

Personlig synes jeg også det er litt illevarslende for prog-fremtiden til D’AccorD hvis de nå kun skal satse på singelformatet.

En smakebit av låta kan du selv høre her. Den ligger også ute på Spotify, Tidal og iTunes, for å nevne noen.

Konserten på Hard Rock Cafe i Oslo finner sted fredag 13. april, og med seg som gjester har bandet fått Infringement.

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.