3. desember 2023
KonsertNyheter

Lover “stor nyhet” i november

Last Updated on: 11th april 2018, 08:25 pm

We Låve Rock Concert – som arrangerer konserten med canadiske Mystery 1. mai i Oslo – gikk i går ut med nyheten om et nytt, spennende bandnavn til høsten. Selve navnet på bandet blir ikke avslørt før neste helg.[dropcap]W[/dropcap]e Låve Rock Concert er et konsept som folka bak festivalen We Låve Rock står bak. Meningen er å tilby vanlige konserter jevnlig i Oslo, i tillegg til den årvisse festivalen (som er utsolgt).

I mai kommer altså canadiske Mystery for å spille på Bellevue – en konsert som også nærmer seg utsolgt – og da slo altså Morten L. Clason til med Norgespremiere for Mystery.

Når han nå altså lover et nytt spennende navn kan dette bli morsomt! Blir det en ny Norgesdebut?

Datoen er satt til 3, november, og Prognytt vil oppdatere med hvilken artist/band det er snakk om med en gang det er klart!

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.