3. desember 2023
FestivalNyheter

Close To The Rain får avlegger i Oslo

Last Updated on: 19th april 2018, 12:40 am

Progfestivalen Close To The Rain – som avholdes for andre gang i år i Bergen 7.- 9. juni, får til høsten en avlegger i Oslo. Hovedstadsutgaven skal gå av stabelen på John Dee, men ingen bandnavn er ennå offentliggjort.

[dropcap]A[/dropcap]rrangørene har foreløpig kun offentliggjort at festivalen skal avholdes over to dager – fredag 31. august og lørdag 1. september.

Ring Van Möbius – ved en av dem.

Siden festivalen i Bergen er et samarbeid mellom Karisma og Apollon Records og mange av bandene som har spilt og kommer til å spille tilhører disse to selskapenes stall, så er det kanskje på sin plass å håpe at noen av disse bandene finner veien til hovedstaden.

Arrangørene skriver på sin Facebookside at programmet nærmest er spikret, men foreløpig har de ikke lekket ut noen navn.

Når det gjelder festivalen i Bergen i juni – den andre utgaven av festivalen – er det Anekdoten, Tusmørke, Arabs In Aspic, Major Parkinson, Saluki, Det Skandaløse Orkester, Alwanzatar, Jordsjø, Ring Van Möbius, Kabaret Makaber og Pixie Ninja som skal spille.

Kanskje dukker noen av disse bandene opp i Oslo også? Selv vil jeg gjerne oppleve Ring Van Möbius på John Dee!

 

 

 

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.