5. desember 2023
KonsertNyheter

Ny suksess: Mystery-konserten utsolgt!

Det ser ut til å bli et meget godt år for Morten L. Clason og kumpanene i år. Først ble We Låve Rock-festivalen utsolgt for første gang, og onsdag kveld melder arrangørene at første konsert i We Låve Rock Concert-serien også er blitt utsolgt! Konserten med canadiske Mystery med The Windmill som oppvarming vil altså gå for fulle hus!

Mystery. Brukt med tillatelse.

[dropcap]M[/dropcap]ystery kommer til Norge for første gang og opplever altså at deres første konsert i Norge blir utsolgt!

Konserten på Belleville går av stabelen på selveste 1. mai.

Prognytt har tidligere publisert et intervju med hovedmannen i bandet, grunnleggeren Michel St-Père. Les det for å holde deg oppdatert!

 

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.