28. november 2023
Nyheter

The Windmill må ha vikar på trommetronen

Sent onsdag kveld opplyste The Windmills keyboardist Jean Robert Viita på Facebook at bandets trommeslager Sam-Arne Nøland er blitt tvunget til å ta en pause fra musikken på grunn av alvorlige helseproblemer.

Sam-Arne Nøland må ta en pause fra The Windmill på grunn av helseproblemer.

[dropcap]N[/dropcap]yheten kommer kort tid før bandet skal i ilden både som forband for canadiske Mystery (en konsert som nå er utsolgt), og på We Låve Rock-festivalen (også den utsolgt). Disse opptredene finner sted henholdsvis 1. mai og 19. mai.

Disse to opptredene opplyser Viita vil gå som planlagt ettersom Geir Johansen stepper inn som vikar på disse to arrangementene. Johansen har også tidligere vært vikar i bandet.

I mai skulle også The Windmill ha en releasekonsert i forbindelse med deres tredje album, men ifølge Viita vil Nølands sykdom kunne få konsekvenser for dette arrangementet.

«Vi kommer tilbake når vi kjenner datoen for denne», skriver Viita.

Prognytt ønsker god bedring til Sam-Arne Nøland og håper å snart få se ham tilbake der han hører hjemme, bak trommene på scenen med The Windmill.

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.