Prognytt

Bandslipp for Close to the Rain i Oslo

Per-Helge Berg 11. mai 2018 Festival, Nyheter

De første bandnavnene er nå sluppet for Oslo-utgaven av festivalen Close to the Rain – som finner sted på John Dee i Oslo i månedsskiftet august – september. Og de første navnene gir bud om en meget lovende festival.

De tre første navnene som nå er sluppet er Bjørn Riis, Himmellegeme og Vulture Industries. Tre solide navn som borger for god kvalitet også på Oslo-utgaven av denne festivalen.

Samtlige tre artister står for noen av de beste albumene som er utgitt i norsk progverden i fjor – og debuten til Himmellegeme – «Myth of Earth» – bla da også kåret til årets debut av redaksjonen i Prognytt.

Vulture Industries sto for ett av de beste albumene i den mer progmetal-orienterte delen av norsk progrock og Airbag-gitaristen Bjørn Riis fikk også god mottakelse for sitt album i fjor.

Arrangørene lover slipp av flere nye navn i løpet av kort tid.

Billetter kan allerede kjøpes.

Facebook Comments

Like this Article? Share it!

About The Author

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.

Comments are closed.