3. desember 2023
Nyheter

Konkurranse: Vinn to billetter til We Låve Rock!

Last Updated on: 17th mai 2018, 01:31 am

Er du en av dem som ikke har fått billetter til vårens vakreste eventyr på Holm gård 19. mai? Fortvil ikke – er hjernecellene dine fortsatt intakte – noen av dem  i alle fall – har du nå muligheten til å bryne deg på tre enkle spørsmål. Blant de som svarer rett trekker Prognytt ut en vinner som får to billetter til festivalen neste lørdag! Siste frist for innsending er ved midnatt onsdag kveld!

[dropcap]F[/dropcap]estivalen, som i år går inn i sitt sjette år, ble tidlig utsolgt i år, noe som både skyldes iherdig jobbing over flere år av arrangørene, men også kanonline-upen som festivalen kan by på i år!

Foruten vertsbandet – The Windmill – vil de spennende norske bandene ProgAtom og When Mary opptre, samt norgesdebuterende Franck Carducci Band fra Frankrike, og ikke minst hovedbandet selv – legendariske Arena fra Storbrittannia.

Det vil bli en heidundrande flott festival i idylliske omgovelser i Holmsbu – med masse hyggelige folk, god øl og mat og ikke minst fantastisk musikk hele dagen gjennom – hverken mer eller mindre.

For å vinne disse to billettene må du svare på tre spørsmål – svarene på disse finner du lett her i Prognytt,arrangørenes nettsider eller ved å google….hvis du da ikke vet dem på forhånd da! De skulle ikke være for vanskelige…

Svarene sendes innen klokken 23.59 onsdag 16.mai, og vinnerne får umiddelbart en SMS eller epost fra oss!

Svarene på de tre spørsmålene sender du til post@prognytt.no. Vil du ha svar på SMS hvis du vinner oppgir du telefonnummeret ditt i eposten, hvis ikke får du kun epost. Husk også fullt navn!

Da setter vi i gang:

1. Hva heter albumet med Arena som i år feirer 20 år?

2. Hvor mange år fyller Franck Carducci?

3. Hvilken artist i årets line-up, hvis vi ser bort ifra The Windmill, har opptrådt flest ganger på festivalen siden 2013?

Lykke til!

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.