Prognytt

Også Arena klar for Loreley

Per-Helge Berg 15. mai 2018 Festival, Nyheter

Kanskje ikke overraskende, men nå er også Arena bekreftet for årets utgave av Night Of The Prog-festivalen i Loreley i juli. Bandet spiller på We Låve Rock-festivalen i Holmsbu nå på lørdag, og for de av dere som ikke har billett eller ikke mulighet til å komme seg til Holmsbu, så er bandet også aktuell i Stjørdal førstekommende søndag!

Festivalen bekreftet mandag at Arena kommer til å spille på søndag 15. juli, samme dag som norske Gentle Knife også skal i ilden.

Norsk fans som ikke skal til Tyskland i sommer har to sjanser til å oppleve bandet på norsk jord: Førstkommende lørdag som headliner på festivalen We Låve Rock på Holm gård i Holsmbu på Hurum, og dagen etter i Kimen kulturhus i Stjørdal. Førstnevnte festival er utsolgt – men du kan vinne to billetter i vår konkurranse – mens det er billetter igjen til sistnevnte.

Line-upen for Loreley ser med andre ord slik ut per i dag (bandene nevnt i startrekkefølge):

Fredag 13. juli: Defening Opera (Tyskland), Retrospective (Polen), Antimatter (Storbritannia), Threshold (Storbritannia), Riverside (Polen), Big Big Train (Storbritannia).

Lørdag 14. juli: Smalltape (Tyskland), Rikard Sjöblom’s Gungfly (Sverige), Wobbler (Norge), Long Distance Calling (Tyskland), Mystery (Canada), The Sea Within (Sverige/USA/Tyskland), Camel (Storbritannia).

Søndag 15. juli: Anubis (Australia), Gentle Knife (Norge), Tiger Moth Tales (Storbritannia), Ange (Frankrike), Arena (Storbritannia), Steve Hogarth & Isildurs Bane m/Richard Barbieri  (Storbritannia/Sverige).

En stor norsk kontigent skal som vanlig over til St. Goarshausen for å få med seg denne festivalen, og går alt som planlagt vil også Prognytt være representert der.

 

 

Facebook Comments

Like this Article? Share it!

About The Author

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.

Comments are closed.