Prognytt

Gratulerer med dagen!

Per-Helge Berg 17. mai 2018 Nyheter

Prognytts redaksjon ønsker alle våre lesere en riktig godt 17. mai! Samtidig ber vi om unnskyldning for at vi tar oss en liten pause til over helga! Med nasjonaldag og deretter We Låve Rock i Holmsbu blir det lite med tid igjen til å skrive om prog, så vi tar en langhelg, rett og slett!

Samtidig gratulerer vi Eli Haugland fra Nærsnes som ble trukket ut som vinner i Prognytts første konkurranse!

Hun svarte riktig på alle de tre ikke-for-vanskelige spørsmålene: The Visitor, 40 år og When Mary! Gratulerer!

Da tar vi en langhelg!

 

Facebook Comments

Like this Article? Share it!

About The Author

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.

Comments are closed.