9. desember 2023
FestivalNyheter

Wobbler og Arabs In Aspic klare for We Låve Rock – billettsalget er i gang

Last Updated on: 12th juni 2018, 10:10 pm

I kveld klokka 20 åpnet arrangørene for We Låve Rock for et eksklusivt forsalg til neste års festival. Fram til søndag ved midnatt kan du kjøpe Early Bird-billetter til neste års store begivenhet i mai. Og du kan få oppleve Threshold både fredag og lørdag!

[dropcap]A[/dropcap]kkurat som i år kommer det nemlig til å bli en liten oppvarming dagen før selve festivalen. Og det blir ikke en hvilken som helst oppvarming heller.

For, hold dere fast: Threshold kommer til å spille HELE dobbeltalbumet “Legend Of The Shires” på fredagens konsert! Albumet kom i fjor høst og har fått strålende kritikker.

I tillegg kommer selveste Wobbler til å være “oppvarmingsband”. I tillegg blir det servert tapas. Samme opplegg som i år altså. Kan det bli bedre?

På selve festivaldagen vil det slippes 350 billetter, altså 100 flere enn kapasiteten til Holm gård.  Threshold spiller også da som headliner, men da med det man kan kalle en mer vanlig konsert med låter fra flere album.

Arrangørene slipper samtidig det første bandnavnet av de øvrige fire bandene som skal spille, nemlig Trondheims-bandet Arabs In Aspic. Bandet ga ut det kritikerroste albumet “Syndenes magi” i fjor, og en innertier av en singel tidligere i år.

En meget lovende start altså. Flere bandnavn vil bli sluppet fortløpende, og Prognytt skal følge tett opp.

We Låve Rock Concert har også gått ut med informasjon om et arrangement 30. november på Cosmopolite, men her er ikke flere detaljer sluppet ennå. Vi venter i spenning!

Early Bird-billettene til festivalen 24. og 25. mai 2019 koster 1.000 kroner for begge dagene og 500 kroner for lørdag. Etter 17. juni er prisene henholdsvis 1.100 eller 600 kroner per dag. Prisen for fredag inkluderer som sagt også mat.

Kjøp billettene her!

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.