17. april 2024
KonsertNyheter

Spock’s Beard og Flower Kings spiller i Oslo i november

Last Updated on: 13th juni 2018, 12:36 pm

Plateselskapet Inside Out feirer 25 år og har i den forbindelse sendt ut to av sine største band ut på jubileumsturne. 30. november spiller både Spock’s Beard og The Flower Kings i Oslo. Det er We Låve Rock Concert som står bak arrangementet.

[dropcap]A[/dropcap]rrangør Morten L Clason lover en tre timers lang konsert på Cosmopolite når de to bandene står på scenen 30. november. Han ble selv kontaktet av Inside Out Music med spørsmål om han ville arrangere konserten i Norge.

-Det gjør meg både stolt og glad og er utrolig gøy, sier Clason til Prognytt.

Det er utvilsomt en internasjonal fjær i hatten for Clason og hans kumpaner å bli foretrukket som arrangør foran andre heltidsaktører. Men et iherdig arbeid gjennom seks år med festival og samarbeidet med Clive Nolan om “Alchemy” og nå også “King’s Ransom” er tydeligvis lagt merke til internasjonalt.

Spock’s Beard kom i forrige måned ut med albumet “Noise Floor” (ja, det ligger i bunken med plater som venter på anmeldelse…). Bandet oppstod i Los Angeles i 1993 med brødrene Neal og Alan Morse i spissen. Neal forlot bandet i 2002, men bandet har siden bevist at de har mer enn nok å fare med uten ham.

Spock’s Beard har nå tretten studioalbum bak seg, og ti livealbum. Besetningen består nå av Alan Morse, Dave Meros, Ryo Okumoto og Ted Leonard. På deres siste album deltar også originalmedlem Nick D’Virgilio, for første gang siden 2010, som gjesteartist.

Roine Stolt har på sin side gjenopplivet The Flower Kings og kaller den nye utgaven for The Flower Kings Revisited. Bandet skal ifølge opplysningene ha fire gjester med seg på scenen i løpet av sin konsert, det blir spennende å se hvem det blir!

InsideOut Music er et uavhengig plateselskap som har spesialisert seg på utgivelse av progressiv rock og progressiv metal-album. Det ble startet i Tyskland, og har siden utvidet virksomheten til å dekke hele Europa samt et søsterselskap i USA.

Konserten finner altså sted på Cosmopolite 30. november. Ifølge arrangøren er det ventet at Ticketmaster er klare med billettsalget fra førstkommende lørdag.

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.