3. desember 2023
KonsertNyheter

Billettsalget til Spock’s Beard/Flower Kings starter i dag

Ticketmaster har jobbet raskere enn først antatt og fra klokken 16 i ettermiddag startet billettsalget til høstens konsert med Spock’s Beard og The Flower Kings. Samtidig kommer det mer informasjon om bandbesetningen.

[dropcap]F[/dropcap]or overfor nettstedet Loudersound bekrefter Spock’s Beard at bandet vil ha med seg Mike Thorne som trommeslager på InsideOut-jubileumsturneen.

Mike Thorne, her i aksjon for Saga, vil sitte bak trommene når Spock’s Beard spiller på Cosmopolite 30. november.

Thorne trakterte trommene for canadiske Saga de siste årene og var i Oslo i fjor da bandet holdt sin avskjedskonsert her. Nå blir han altså med i en livesammenheng, men ikke som permanent medlem av bandet.

I samme intervju avslører Roine Stolt at han har satt sammen en spilleliste til konsertene i november som inneholder smakebiter fra alt fra det første albumet til nytt materiale.

Det er i Oslo jubileumstureen i anledning Inside Outs 25 år i bransjen starter 30. november. Deretter går turen til Stockholm 1. desember og Malmø 2. desember.

Danmark står foreløpig ikke på listen, men det blir konserter i Tyskland, Sveits, Frankrike og Nederland før turneen avsluttes med to konserter i Storbritannia i henholdsvis London og Manchester.

Fra klokken 16 kan du bestille billetter til Oslo-konserten her!

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.