9. desember 2023
Nyheter

Panzerpappa ute med singel

Panzerpappa kommer i dag ut med en smakebit på sitt kommende album. Singelen har fått navnet “Belgerisk Impro” og er bandets første digitale singelutgivelse. Selve albumet kommer til høsten.

[dropcap]P[/dropcap]anzerpappa skrev tidligere i år under for Apollon Prog Records i Bergen, og albumet “Algerisk Symfo” kommer til høsten. Det blir bandets sjuende album, og det første siden 2016-utgivelsen “Pestrottedans”.

«Fullengdeskiva er full av alle de sedvanlige panzerpappavriene, men vi hadde lyst til å gjøre noe helt annet for en av låtene, nemlig å spille inn en kollektiv improvisasjon. Ut fra en liten loop og etter litt testing på konsert, gikk vi en høstdag i studio (det vil si øvingslokalet) og spilte inn dette. Vi er veldig fornøyd med resultatet, som av Thomas Meidell blir karakterisert som Jan Garbarek møter Gong. :-)» skriver trommis Trond Gjellum på Facebook.

Singelen kan du høre her:

http://panzerpappa.bandcamp.com/album/belgerisk-impro

Den ligger også ute både på Spotify og Tidal.

 

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.