9. desember 2023
FestivalNyheter

We Låve Rock 2019 offentliggjør to nye band

Låven på Grønsand gård begynner å bli fylt opp med band til neste års festival. Tirsdag kveld ble det klart at Pymlico starter ballet på oppsparket til festivalen fredagskvelden, mens Meer kommer tilbake til festivalen etter å ha spilt der i fjor.

[dropcap]O[/dropcap]slobandet Pymlico kommer med sin femte skive, “Nightscape” til høsten, og til neste år gjester også de festivalen for andre gang. De spiller på We Låve Rock på fredagskvelden, der Threshold skal spille en spesialkonsert og altså får selskap av både Wobbler og Pymlico. Til denne fredagen er det et mindre antall billetter til salgs enn på lørdagens festival, så her er det om å gjøre å kjenne sin besøkelsestid.

Til lørdag er nå også Meer bekreftet. Bandet gjorde en meget god konsert under festivalen i fjor, og ble av mange, også Prognytt, betraktet som festivalens høydepunkt, til tross for en knakende god headliner i svenske A.C.T.  Nå returnerer det populære bandet til låverocken klar til å hanke inn enda flere progfans.

Festivalgeneral Morten l. Clason kan også fortelle at salget til neste års festival har gått fantastisk bra så langt, og at hvis det fortsetter slik som dette kan fredagens arrangement allerede bli utsolgt tidlig i høst!

Gode nyheter for arrangøren, og dårlige nyheter for etternølere! Her er det bare å sette i gang med billettbestillingen! Husk at årets festival også tidlig ble utsolgt!

Clason kan også opplyse til Prognytt at ytterligere to bandnavn bli bli sluppet i august.

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.