9. desember 2023
Nyheter

Samler Jordsjøs kassettutgivelser på dobbel-CD

Karisma gir nå ut en dobbel-CD som samler kassettutgivelsene til Jordsjø. Samle-CDen inneholder alle låtene fra de to kassettene bandet selv ga ut før den “ordentlige” utgivelsen av debutalbumet, samt låtene fra splittutgivelsen med Breidablik.

[dropcap]D[/dropcap]et er første gang låtene fra kassettene “Jordsjø”, “Jordsjø II” og “Songs from the Northern Wasteland” – splittutgivelsen med Breidablik, samles i digital utgave. Noe har vært tilgjengelig på vinyl, men altså ikke på CD.

Utgivelsesdato er satt til 7. september og dobbeltalbumet vil også bli tilgjengelig i ren digitalutgave.

Sporene på CDene vil være:

CD1:
01. UK Original, 02. Hulderheimen, 03. Ogion, 04. The Goddess (of Light), 05. Bilder fra en Skog, 06. Hekseskogen, 07. Postludium

CD2:
01. Mine Templer I, 02. Den Klaustrofobiske Masken, 03. Svarthelleren, 04. Under Aurora B., 05. I Atuans Gravkammer, 06. Betula Obscura, 07. Se Valinors Lamper!, 08. Fugløykallen, 09. Solina, Min Dronning, 10. I Momos Trädgård.

Bandet jobber samtidig med oppfølgeren til debuten, et album som har fått navnet  “Nattfiolen”. Det vil bestå av seks låter, hvorav et spor visstnok skal være den lengste låta bandet noengang har laget, ifølge dem selv.

Coveret til den nye skiva er laget av Sindre Foss Skancke, og albumet vil komme ut på vinyl på Panorama Records og i CD og digitalutgave på Karisma Records. Utgivelsesdato er ikke satt ennå.

 

 

 

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.