3. desember 2023
FestivalNyheter

Nytt artistslipp fra We Låve Rock

Last Updated on: 10th august 2018, 09:03 am

We Låve Rock slapp torsdag kveld to nye navn på plakaten til neste års festival i mai. Norske Saluki er nå bekreftet klare og det samme er britiske Magenta. Nylig ble det også klart at Mark Wilkinson returnerer og blir festivalkunstner for andre gang.

Saluki

[dropcap]S[/dropcap]aluki har virkelig fått vind i seilene etter at de tok opp instrumentene og kom sammen igjen i forbindelse med 40-årsjubileet for det selvtitulerte debutalbumet fra 1977.

Å være tilbake igjen har tydeligvis gitt bandet mye inspirasjon, for de har spilt flere konserter med sin nåværende besetning, og en ny plateutgivelse er også være planlagt med utgivelse til høsten.

Nå er altså bandet klare for festivalen i Hurum.

Også britiske Magenta kommer til låverocken neste år. Rob Reed & Co ga ut sitt foreløpig siste studioalbum i fjor vår, “We Are Legend” og kan sikkert by på en spennende musikalsk kompott. Waliserne har en stor fanskare også her i landet.

Dermed er line-upen for festivalem komplettert. I tillegg til bandene som nå står på plakaten kommer også den sedvanlige oppvarmingen utført av lokale ungdommer fra Folkestad Rockeverksted. Det er verdt å møte tidlig opp for å få med seg tonene frab de unge talentene!

Tidligere er det også blitt klart at Mark Wilkinson gjør et nytt besøk på festivalen som offisiell festivalkunstner. Han kommer til å dele æren med de to lokale kunstnerne Linda Østhagen og Kaya Eidtang.

Proggeneral Morten L. Clason har tidligere også opplyst at billettsalget til neste års festival går veldig bra.

Fra før er Threshold, Wobbler, Arabs In Aspic, Pymlico og Meer klare for festivalen. Headliner Threshold kommer til å spille begge dagene, på første dag kommer de til å spille hele dobbeltalbumet «Legend Of The Shires». Albumet kom i fjor høst og har fått strålende kritikker. Dagen etter spiller de en mer tradisjonell komsert.

Festivalen finner sted på Grønsand gård i Hurum 24. og 25. mai neste år. Billetter kan bestilles her.

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.