5. desember 2023
KonsertNyheter

Mot utsolgt for Fish

Last Updated on: 24th september 2018, 06:09 pm

Fish er og har alltid vært svært populær i Norge. Han gjester Rockefeller om drøye én uke, og konserten nærmer seg nå utsolgt. Denne gangen er det det siste albumet han gjorde med Marillion som er hovedinnholdet i konserten.

[dropcap]A[/dropcap]lbumet “Cluthing at Straws” spilles i sin helhet under årets turne.

Mens hans solokarriere etter exiten fra Marillion har vært noe varierende, med alt fra glimrende til labert, er årene med Marillion så godt befestet i folks sinn at hans erstatter i bandet, Steve Hogarth, fremdeles ofte omtales som “han nye”…

Vi tar vel ikke munnen for full når vi slår fast at Fish nok var best i Marillion. Det har han de siste årene tydeligvis også innsett ettersom han hadde stor suksess med jubileumsturneen for “Misplaced Childhood”-albumet, noe han altså viderefører med “Cluthing at Straws”.

Samtidig kommer vi selvsagt også til å få høre låter fra hans soloalbum, ikke minst fra hans siste utgivelse.

Og når Rockefeller nå melder at salen er i ferd med å fylles opp, så er alt klart for en ny og flott opplevelse, og gjenhør med et fantastisk album 3. oktober.

Har du sittet på gjerdet så langt er det vel på tide å hoppe ned og skaffe deg billett før det er for sent!

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.