9. desember 2023
KonsertNyheter

The Windmill slipper albumcover

Det er knappe halvannen måned til The Windmill slipper sitt tredje album, som har fått navnet “Tribus”. For noen få dager siden slapp bandet ut et bilde av hvordan coveret vil se ut.

[dropcap]A[/dropcap]lbumet slippes som kjent 15. november, og samme dag holder bandet sin releasekonsert på Belleville på Torshov i Oslo.

Bandet har lettet litt på sløret når det gjelder albumets innercover tidligere, men nå har de lagt ut selve frontcoveret på albumet.

Også denne gangen er det Kirsten Knoph Viita som står for coveret, og selv om vi bare har sett det i lite format er førsteinntrykket at dette kanskje er det beste Windmill-coveret så langt.   Kristine Clason har sørget for fotoretusjering og  Stig André Clason står som vanlig for selve designet.

Både CD og vinyl selges på releasekonserten, Du kan forhåndskjøpe billetter her.  Du kan også forhåndsbestille både CD og vinyl (i svart og farget) og får da rabatt på inngangsbilletten!

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.